Убиство Саше Кулишића

Сумња се да је кћерка била заљубљена у мајчиног љубавника?

Кћерка Саше Кулишића, која је осумњичена за помагање у убиству оца, рјешењем суда спроведена је у притворску јединицу Казнено-поправног завода Добој, потврђено је за АТВ.

Основни суд у Добоју њој је одредио малољетнички притвор до 30 дана због сумње да је помагала у злочину за који су осумњичени њена мајка Андреа Кајганић (32) и њен млади љубавник Дражен Лазаревић (19).

”Притвор може трајати најдуже 30 дана, а контролу оправданости притвора сваких 10 дана ће провјеравати надлежно вијеће Основног суда у Добоју”, наводи извор АТВ-а.

Кћерка притворена на приједлог тужилаштва

У Окружном јавном тужилаштву у Добоју за АТВ кажу да им је полиција због тешког убиства Саше Кулишића доставила извјештај против три особе и то А.К. (34), Д.Л. (19) и малољетнице, рођене 2009. године.

Шокантан обрт: Кћерка притворена због помагања убиства Саше Кулишића

Шокантан обрт: Кћерка притворена због помагања убиства Саше Кулишића

”У односу на осумњичено малољетно лице, а на приједлог тужилаштва Основни суд у Добоју је 31. јануара одредио једномјесечни притвор. За друга два осумњичена лица тужилаштво ће након испитивања и обраде истих упутити приједлог за одређивање притвора надлежном Окружном суду у Добоју”, рекла је секретар ОЈТ Добој Слободанка Лукић.

Она каже да због заштите истраге више информација не може износити у јавност.

Према незваничним информацијама кћерка је осумњичена да је, по наговору мајке Анрее, оцу у пиће сипала лијекове попут бенседина и лексилијума. Међутим, непознато је да ли је била упозната са пакленим планом који је њена мајка сковала.

Незванично сазнајемо да је она током саслушања сарађивала са истражиоцима, а наводно је била веома хладна. Истражиоци су стекли утисак да је и сама била заљубљена у Лазаревића.

Осумњичени за убиство Кулишића предати Тужилаштву

Осумњичени за убиство Кулишића предати Тужилаштву

Из полиције је раније саопштено да је Кулишић прије убиства био омамљиван лијековима који су му сипани у лимунаду и воду, а сумња се да је кћерка управо у томе учестововала.

”Она је дробила лијекове у пиће оца. То је радила по инструкцијама мајке”, наводи извор близак истрази.

Подсјетимо, Кулишићево тијело пронађено је у шуми недалеко од излетишта Преслица код Добоја. Био је наг, везан канапом и селотејп траком. Као директни извршилац убиства осумњичена је његова супруга Андреа, док се Лазаревић терети за саизвршилаштво и помагање злочина.

Злочин је почињен 30. јануара око један сат иза поноћи, а полиција је пронашла доказе који указују да је све било детаљно планирано. Наводно је Кулишић, након што је омамљен лијековима нападнут у кревету. Сумња се да је у својој кући везан и убачен у аутомобил којим је превезен до шуме у којој је убијен ножем. Смртоносне повреде му је, како се сумња, задала супруга.

ПУ Добој: Супруга Кулишићу нанијела смртоносне повреде

ПУ Добој: Супруга Кулишићу нанијела смртоносне повреде

Обдукција је показала да су Кулишићу нанесене четири убодно-резне ране трбуха, усљед чега је преминуо. Чека се и налаз токсиколошког вјештачења како би се утврдило да ли је и чиме био омамљен.

Да је злочин био планиран потврђује и то да су Андреа и Дражен у Бањалуци изнајмили аутомобил и стан на дан. Ту су довезли Андреин ауотмобил, да би се у Добој вратили изнајмљеним ”пежоом”. И у Добоју су рентали друго возило. Након убиства поново су отишли за Бањалуку и вратили изнајмљени ”пежо”. Дражен је ухапшен у Добоју, а Андреа је лоцирана и ухапшена у изнајмљеном стану у Бањалуци.


Пратите нас и путем Вибера

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.