ATV

Tuzla

Sumnjiva smrt porodilje (20): Iza nje ostao tek rođeni sin, suprug okrivljuje ljekare

 • 11.03.2020. 13:00

Kantonalno tužilaštvo u Tuzli zatražilo je da se obavi obdukcija 20-godišnje porodilje B.I. iz Srebrenika koja je preminula u Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Tuzli, potvrđeno je za Srpskainfo.

Admir Arnautović, portparol tužilaštva objasnio je da će biti jasnije informacije nakon dobijenog nalaza obdukcije koji će utvrditi tačan uzrok smrti.

-Pored nalaza koji očekujemo uskoro, tužilaštvo preduzima druge istražne mjere i radnje u cilju utvrđivanja tačnih okolnosti smrti porodilje – naveo je portparol Kantonalnog tužilaštva u Tuzli.

Detaljna istragu pokrenuta je nakon što je čitav slučaj policiji prijavio suprug E. I. koji okrivljuje ljekare iz tuzlanske bolnice.

Smrt mlade porodilje prema navodima iz prijave, nastupila je nedugo nakon porođaja koji je obavljen u nedjelju, a iza B. I. je ostao tek rođeni sin.

 • 20:30 Револуција 1917

  Револуција 1917

 • 21:00 Емисија: Ћирилица

  Ауторска емисија Миломира Марића.

 • 23:20 Муззик топ 20

  Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

 • 00:30 Ноћни програм

  Ноћни програм