Насиље у породици

Супрузи пријетио Градачцом: ”Хоћу да те ј... кучко, силоваћу те по трећи пут”

Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајево подигло је оптужницу против Б.Ц. (42) из Пала због насиља у породици над својом супругом, којој је пријетио смрћу и брутално је вријеђао, те због посједовања двије бомбе.

Како је саопштило Тужилаштво Б.Ц. се на терет ставља да је у септембру прошле године у алкохолисаном стању сатима примјењивао насиље ка супрузи, те је дрским и безобзирним понашањем угрозио њено спокојство.

У оптужници се наводи да је Ц.Б., у њиховом стану, пријетио супрузи да ће је убити, као и ”да ће убити још 10 људи, а да је она једанаеста”.

”Жртву је псовао, пријетио јој и вријеђао је ријечима ”хоћу да те ј... кучко, силоваћу те по трећи пут, разнијећу те, нећеш синове видјети. Хоћеш ли сада да те снимим, као што је било у Градачцу”, наводи се у оптужници.

Другом течком оптужнице Б.Ц. се терети да је у џепу јакне, пронађене у стану, те у аутомобилу ”голф 4” држао ручну бомбу М-75 и ручну бомбу М-52, чије држање грађанима није дозвољено.

Оптужницу је потврдио Основни суд у Сокоцу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.