Унутрашњи поступак

Суспендовани судски полицајци којима је побјегао осуђени педофил

Двојица судских полицајаца Д.Т. и Д.Т., који су били задужени за спровођење одбјеглог Ивице Мишковића из Какња, суспендовани су данас и привремено удаљени из службе, потврдио је за АТВ директор Судске полиције Републике Српске Жељко Драгојевић.

Он каже да ће против двојице полицајаца бити покренут и дисциплински поступак.

”Инспекторат Судске полиције спроводи унутрашњи поступак како би се утврдило да ли у цијелом случају има других одговорних особа, у ланцу руковођења, а који се односио на задатак спровођења одбјеглог лица. Уколико се утврди да је још неко заказао и против тих особа ће бити покренут дисциплински поступак”, рекао је Драгојевић.

Расписана потјерница за одбјеглим педофилом Ивицом Мишковићем

Расписана потјерница за одбјеглим педофилом Ивицом Мишковићем

Подсјетимо, Мишковић је у уторак побјегао из зграде Основног суда у Бањалуци након што му је изречена првостепена пресуда од четири године затвора због обљубе 9-годишње дјевојчице. Потрага за њим је и даље у току, а у међувремену је расписана и међународна потјерница.

Мишковић је побјегао кроз прозор у приземљу зграде суда након што је, како је АТВ писао, без лисица остављен без надзора у канцеларији коју користи Судска полиција Републике Српске.

Мишковић без лисица сам остао у просторији из које је побјегао

Мишковић без лисица сам остао у просторији из које је побјегао

Бјегунац је искочио кроз прозор који се налази уз кафе бар "Судница". Трчећим кораком кренуо је да бјежи Алејом Светог Саве, поред зграде Врховног суда Републике Српске. На кружном току скренуо је у Гундулићеву улицу, гдје су га снимиле надзорне камере АТВ-а. Бјежао је према оближњим стамбеним зградама испод којих се налази више подземних гаража и ту му се изгубио траг.

Надзорне камере АТВ-а снимиле педофила док је бјежао!

Надзорне камере АТВ-а снимиле педофила док је бјежао!



Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм