Свирепо убиство

Сви детаљи злочина у Добоју: Како је убијен Кулишић и како су ухапшени осумњичени

  • Извор: АТВ
  • 31.01.2024. 19:21

Свирепо убиство Саше Кулишића шокирало је Добој, али и цијели регион.

Осумњичени су  његова супруга Андреа Кајганић (32) која је означена као  директни извршилац убиства и љубавник Дражен Лазаревић (19), а мотив убиства је највјероватније њихова љубавна веза.

Они су вечерас предати у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.

О свему се данас огласила и добојска полиција. У рекордном року пронашли су починиоце и потврдили да се ради о директном умишљају.

Кулишићево беживотно тијело пронађено је у шуми. Призор је био језив. Не само да је злочин до детаља испланиран него је урађен на монструозан начин.


Лазаревић се дан прије убиства Кулишића хвалио великом свотом новца

Лазаревић се дан прије убиства Кулишића хвалио великом свотом новца

Да иза добро смишљеног злочина стоје осумњичени су  његова супруга Андреа Кајганић и њен деветнаестогодишњи љубавник Дражен Лазаревић.

Све су испланирали до детаља, а онда крвнички пресудили Кулишићу. Прве информације откривају да су Кулишићу у  лимунаду сипани лијекови, чиме је омамљен, да не може пружати отпор.

Лазаревић га је ударио, па су га онесвијештеног везали селотејп траком и конопцем. 

Убацили су га у гепек возила која су изнајмили раније у Бањалуци. Одвезли су га на излетиште Преслица надомак Добоја и ту га докрајчили.

Језив призор је затечен. Тијело је било искасапљено, Руке И ноге су му биле везане, а преко очију селотејп трака.

"Л.Д. са возилом које је изнајмљено овдје у Добоју ишао први, а за њим је ишла К.А. са возилом које је изнајмљено у Бањалуци. Отишли су на Преслицу ту гдје је и пронађен леш, извадили из возила, ком приликом К.А. задаје 3 убода ножем у предјелу лијевог ребарног лука и абдомена, усљед којих задобијених повреда је, највјероватније тада, оштећени К.С. и преминуо", рекао еј Слободан Радинковић, начелник ПУ Добој.

Да се нешто дешава прво је посумњала кума осумњичене. Крв и саму дјецу затекла је у породичној кући Кулишића.

Полиција је убрзо стигла али све је на прву указивало да се ради о породичном насиљу, нико није могао да претпостави да се ради о нечувеном злочину.  Два сата касније полицији је јављено да је пронађено тијело. Експресном реакцијом добојске полиције ухапшен је Лазаревић,  док је бањалучка полиција стала у крај супрузи која је побјегла у Бањалуку.


Срцепарајуће: Кћерка убијеног Кулишића објавила дирљиву фотографију

Срцепарајуће: Кћерка убијеног Кулишића објавила дирљиву фотографију

"Ово лице негдје око 17-18 часова на подручју Добоја, мушко лице, идентификовали смо, лишили га слободе и привели у службене просторије. Такође, на основу података добијених, утврђено је да се супруга од покојног К.С. налази на подручју Бањалуке, гдје је уз помоћ крим полиције и службеника ПУ Бањалука то лице лоцирано и лишено слободе", додао је Радинковић.

Полиција каже ријеч је о директном умишљају. Данима је до детаља планирано како извршити злочин и прикрити траг.

Возило које је користила К.А. је још 27. одвезено на подручје града Бањалука, а да би дан прије значи 29. отишли заједно у Бањалуку и у једној рент-а-кар агенцији изнајмили једно путничко моторно возило које су довезли у Добој и истог дана овдје у Добоју од једне рент-а-кар агенције још један ауто изнајмили, с тим да је њено возило остало у Бањалуци.

Као мотив за сада се наводи љубавна веза Андрее Кајганић и Дражена Лазаревића, коју је њен супруг платио животом. Иза њега је остало четворо дјеце. Двоје малољетних је добио у браку са њом. Једна кћерка је након што их је преузео Центар за социјални рад смјештена код тетке, а друга је у сигурној кући.

Свирепо убијени Саша Кулишић биће сахрањен у четвртак на добојском гробљу Шушњари.

Многобројна породица и пријатељи опростили су се од њега путем друштвених мрежа на дирљив начин.

Све детаље овог монструозног злочина погледајте у видео прилогу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм