Саобраћајна несрећа

Трагедија на Лаушу: Комбијем усмртио пјешака

Рајко Ђурђевић (76) из Бањалуке погинуо је у саобраћајној несрећи која се догодила у бањалучком насељу Лауш када га je ударио комби ”фолскваген крафтер” којим је управљао Никола Кутић (26).

Незванично сазнајемо да је Кутић возио у рикверц, када је ударио у пјешака.

У Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци наводе да се трагедија догодила у Опленачкој улици око 11.25 часова.

”У саобраћајној незгоди учествовало је теретно возило ””фолскваген крафтер” којим је управљао Никола Кутић и пјешак Рајко Ђурђевић, који је том приликом смртно настрадао”, наводе у ОЈТ Бањалука.

Додају да је увиђај на лицу мјеста обавио је дежурни тужилац Игор Цимеша, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука.

”Тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере на утврђивању околности саобраћајне незгоде, а наложена је и обдукција тијела смртно настрадалог лица која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске”, наводе у Тужилаштву.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.