Vozač bio pijan

Tragedija u Hrvatskoj: Automobil upao u more, stradala poznata plesačica

 • Izvor: n1info.com
 • 22.03.2023. 17:07

Iz BMW-a su uspjeli isplivati vozač i još dvoje putnika, ali Ruskinja Polina Golubeva je ostala u automobilu

Poznata plesačica stradala je u BMW-u koji je upao u more. Policija je utvrdila da je vozač bio pijan i uz krivičnu prijavu predat je pritvorskom nadzorniku. Kazao je kako je mislio da je na putu za Pelješki most.

Iz BMW-a su uspjeli isplivati vozač i još dvoje putnika, ali Ruskinja je ostala u automobilu. Pokušali su je izvući, ali bez uspjeha.

Od svoje nekadašnje plesne partnerice emotivnom se porukom oprostio Marko Ciboci, poznat kao član žirija "Plesa sa zvijezdama".

“Prije nekoliko sati imali smo show "Ples sa zvijezdama" na temu ljubavi. Sjedio sam i razmišljao kako je život lijep te kako je život dar. Zahvalan sam za svaku osobu u svom životu, a jedna od njih bila si ti.

Prije manje od 24 sata ostavila si nas s velikom prazninom u našim srcima i u našim životima. Našu zajedničku prošlost s usponima i padovima ne bih mijenjao ni za šta na ovom svijetu. Ti si bila i uvijek ćeš biti dobro i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas…‘, napisao je, među ostalim, Ciboci uz niz fotografija na Instagramu.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija:Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.