Акција "Мардељ"

Три службеника КПЗ Бијељина спроведена на криминалистичку обраду

Три службеника КПЗ Бијељина спроведени су на криминалистичку обраду након акције ”Мардељ” која је јутрос спроведена у том затвору.

Како сазнаје АТВ, на даље испитивање спроведени су управник затвора, командир и један од руководилаца, али званично нису лишени слободе.

Акција се спроводи с циљем расвјетљавања кривичних дјела злоупотребе службеног положаја или овлаштења у вези са омогућавањем притвореним лицима одређених погодности, попут кориштења телефона, уређаја, справа и других предмета супротно Закону о извршењу кривичних санкција Републике Српске и Правилнику о кућном реду.

Директор КПЗ Бијељина позван у полицију

Директор КПЗ Бијељина позван у полицију

”Полицијски службеници су под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини извршили претресе притворских и других просторија КПЗ-а. Након претреса три особе су спроведена у ПУ Бијељина на даљу криминалистичку обраду”, наводе у МУП-у Српске.

Додају да су одузети одређени предмети и документација која ће послужити у даљем кривичном поступку.

”Одузета је и кеса са траговима бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин”, наводе у МУП Српске.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Филм

  'Филм

 • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

  ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

 • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.