Zadar

Trojica dječaka davili i šamarali djevojčicu

  • Извор: Агенције
  • 26.01.2023. 20:36

Otac djevojčice iz okoline Zadra za medije je ispričao da je grupa dječaka fizički napala njegovu kćerku.

Slučaj se dogodio u osnovnoj školi Privlaka, gdje su trojica dječaka prijetila djevojčici tražeći od nje novac i mobilni telefon.

Zatim su je uhvatili za vrat te udarili šamar. 

"Djevojčici su u školskom dvorištu prišla trojica dječaka. Jedan joj je prijetio govoreći joj da izvadi evre i mobitel. Drugi dječak je od nje isto tražio evre i mobilni telefon. Uhvatili su je za grlo, a zatim i ošamarili. Ostale djevojčice su čule zapomaganje pa su potrčale prema njoj, a dječaci su zatim otišli", ispričao je za medije otac maloljetne djevojčice za Zadarski dodajući kako je majka djevojčicu odvela kod doktora koji su joj pregledali povrede na vratu, ali i cijeli slučaj prijavila školi. 

Direktorica OŠ Privlaka Verica Škibola za medije je kazala kako je škola preduzela sve mjere koje su u njenim nadlešnostima, ali i kako je trojicu učenika suspendovala s nastave dok ne dobiju pedagoške mjere.

O cijelom slučaju koji se dogodio u školskom dvorištu obaviještena je i policija.

"Nakon zaprimljenih saznanja policija je provela mjere i radnje iz svoje nadležnosti te o svemu obavijestila Državno tužilaštvo, a u skladu sa Zakonom o sudovima za mladež, istraga su tajni", rekla je za Zadarski portparol PU zadarske Ivana Grbin dodajući kako zbog toga što su u slučaj uključene maloljetne osobe, javnosti ne može dati više informacija.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:00 Народни митинг "Српска те зове", пренос

    '''Народни митинг "Српска те зове", пренос

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић