Zadar

Trojica dječaka davili i šamarali djevojčicu

 • Izvor: Agencije
 • 26.01.2023.20:36

Otac djevojčice iz okoline Zadra za medije je ispričao da je grupa dječaka fizički napala njegovu kćerku.

Slučaj se dogodio u osnovnoj školi Privlaka, gdje su trojica dječaka prijetila djevojčici tražeći od nje novac i mobilni telefon.

Zatim su je uhvatili za vrat te udarili šamar. 

"Djevojčici su u školskom dvorištu prišla trojica dječaka. Jedan joj je prijetio govoreći joj da izvadi evre i mobitel. Drugi dječak je od nje isto tražio evre i mobilni telefon. Uhvatili su je za grlo, a zatim i ošamarili. Ostale djevojčice su čule zapomaganje pa su potrčale prema njoj, a dječaci su zatim otišli", ispričao je za medije otac maloljetne djevojčice za Zadarski dodajući kako je majka djevojčicu odvela kod doktora koji su joj pregledali povrede na vratu, ali i cijeli slučaj prijavila školi. 

Direktorica OŠ Privlaka Verica Škibola za medije je kazala kako je škola preduzela sve mjere koje su u njenim nadlešnostima, ali i kako je trojicu učenika suspendovala s nastave dok ne dobiju pedagoške mjere.

O cijelom slučaju koji se dogodio u školskom dvorištu obaviještena je i policija.

"Nakon zaprimljenih saznanja policija je provela mjere i radnje iz svoje nadležnosti te o svemu obavijestila Državno tužilaštvo, a u skladu sa Zakonom o sudovima za mladež, istraga su tajni", rekla je za Zadarski portparol PU zadarske Ivana Grbin dodajući kako zbog toga što su u slučaj uključene maloljetne osobe, javnosti ne može dati više informacija.

 • 12:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:15 Serija: Red Rok (R)

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina

 • 12:35 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:50 Imate riječ sa Milijanom Kos (R)

  Novi format. Dobro poznato lice. Oči u oči. 'Imate riječ' sa Milijanom Kos srijedom u 20 časova.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.