PU Banjaluka

Tuča zbog nesuglasica u saobraćaju, četiri Banjalučanina uhapšena

  • Извор: АТВ
  • 01.12.2022. 16:14

Četiri osobe čiji su inicijali inicijala D.S., L.Š., A.К. i V.D., svi iz Banjaluke, uhapšeni su juče zbog sumnje da su napali dvije osobe zbog nesuglasica u saobraćaju i oštećenja vozila.

Naime, nadležnoj policijskoj stanici juče je oko 13,40 časova napadnuti prijavio da su neposredno prije podnošenja prijave u ulici Кrajiških brigada nakon nesuglasica u saobraćaju, njemu nepoznata četiri muška lica, izašla iz putničkog vozila marke „VW“, a potom fizički napala njega i njegovog prijatelja. Oni su zadobili tjelesne povrede, a oštećeno je i putničko vozilo marke opel kojim je napadnuti upravljao. 

„Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 30.11.2022. godine, neposredno nakon zaprimljene prijave, preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali su i lišili slobode četiri lica inicijala D.S., L.Š., A.К. i V.D. svi iz Banjaluke, zbog osnova sumnje da su počinila krivična djela asilničko ponašanje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Povrijeđenima je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Lice D.S. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge kokain u organizmu.

"O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima", saopšteno je iz PU Banjaluka. 

Тагови: