PU Banjaluka

Tuča zbog nesuglasica u saobraćaju, četiri Banjalučanina uhapšena

 • Izvor: ATV
 • 01.12.2022.16:14

Četiri osobe čiji su inicijali inicijala D.S., L.Š., A.К. i V.D., svi iz Banjaluke, uhapšeni su juče zbog sumnje da su napali dvije osobe zbog nesuglasica u saobraćaju i oštećenja vozila.

Naime, nadležnoj policijskoj stanici juče je oko 13,40 časova napadnuti prijavio da su neposredno prije podnošenja prijave u ulici Кrajiških brigada nakon nesuglasica u saobraćaju, njemu nepoznata četiri muška lica, izašla iz putničkog vozila marke „VW“, a potom fizički napala njega i njegovog prijatelja. Oni su zadobili tjelesne povrede, a oštećeno je i putničko vozilo marke opel kojim je napadnuti upravljao. 

„Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 30.11.2022. godine, neposredno nakon zaprimljene prijave, preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali su i lišili slobode četiri lica inicijala D.S., L.Š., A.К. i V.D. svi iz Banjaluke, zbog osnova sumnje da su počinila krivična djela asilničko ponašanje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Povrijeđenima je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Lice D.S. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge kokain u organizmu.

"O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima", saopšteno je iz PU Banjaluka. 

Tagovi:
 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Emisija: Cirilica, R

  Emisija: Cirilica, R

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: Slatke muke (R)

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 17:50 Slike iz niskih zemalja

  Slike iz niskih zemalja