Kladovo

Tukao ženu, pa bebu udario o pod

  • Извор: Курир
  • 26.07.2023. 15:22

U selu Podvrška kod Kladova došlo je do brutalnog porodičnog nasilja, kako saznaje Kurir. Suprug S.J. je poslije verbalne rasprave napao svoju ženu i počeo da je udara rukama i nogama.

Naime, ona je za to vrijeme u rukama držala njihovu devetomesečnu bebu, a on je u vidno pijanom stanju povrijedio i bebu tako što je udario o pod.

- Žena je sve vrijeme pokušavala da zaštiti bebu. U jednom momentu, muž je bebu uzeo i tresnuo je o pod. Srećom, beba je prošla bez teških povreda, samo se ugruvala. Nakon svega on je otišao da se provoza po selu - kaže naš izvor i dodaje:

Određene prve kazne zbog masakra u beogradskoj školi

Određene prve kazne zbog masakra u beogradskoj školi

- Policija ga je zatekla u automobilu i odmah mu izrekla mjeru zabrane prilaska kući i žrtvama do okončanja postupka.

Supruga je sa bebom otišla kod svoje majke, ali je sutradan morala do kuće. U strahu je zamolila policiju da ide sa njom.

Mnogi će se iznenaditi: Evo kolika je prosječna plata u Njemačkoj!

Mnogi će se iznenaditi: Evo kolika je prosječna plata u Njemačkoj!

U kući su, kako smo saznali, zatekli muža uprkos mjeri zabrane prilaska kući, koja mu je već izrečena. Obzirom da je prekršio tu meru, policija ga je odmah sprovela kod sudije za prekršaje gde mu je automatski određen pritvor do 30 dana zbog nepoštovanja mjere koju su mu nadležni izrekli.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм