Tužilaštvo otkrilo identitete aktera nesreće kod Trna: Osumnjičeni Dalibor Čember i Milan Đurđević

  • 01.01.2021. 13:22

U sinoćnoj pucnjavi u Trnu ubijen je jedan mladić, dok je drugi ranjen, a osumnjičeni su Dalibor Čember i Milan Đurđević.

"Na benzinskoj pumpi u mjestu Trn, opština Laktaši, dana 31.12.2020. godine oko 22,50 časova, osumnjičeni Čamber Dalibor, rođen 1974.godine iz Laktaša, koji je bio u društvu sa osumnjičenim Đurđević Milanom, rođen 1978.godine iz Laktaša, upotrebom vatrenog oružja  pištolja ranio je lica  S. D.,  rođen 1996.godine  iz Laktaša i  B.A., rođen 1998.godine  iz Laktaša. Od posljedica zadobijenih povreda lice S.D. iz Laktaša je preminulo u UKC Republike Srpske", saopštili su iz Okružnog javnog tužilaštva.

Uviđaj na licu mjesta obavila je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Hana Vranješević, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Laktaši.

Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog  krivičnog djela teško ubistvo, a naložena je i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Od strane policijskih službenika  PS Laktaši osumnjičena lica su lišena slobode i nalaze se na kriminalističkoj obradi. Nakon obavljene kriminalističke obrade osumnjičena lica biće sprovedena na ispitivanje  u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka. 

Kako ATV nezvanično saznaje, preminuo je Dušan Savanović rođen 1996. godine.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)