Арнел Булић

У Бихаћу избоден некадашњи вицешампион у кикбоксингу

  • Извор: Аваз
  • 12.04.2024. 19:10

Синоћ је око 23:00 сата у Бихаћу избоден 22-годишњи младић. Њега је хладним оружјем повриједио, такође младић, стар 20 година.

У полицији су потврдили да су синоћ примили дојаву из Кантоналне болнице, након што су тешко повријеђеног довезле особе које су биле с њим у тренутку напада. Полицијски службеници су стигли на мјесто несреће, а за мање од сат времена пронађен је осумњичени за напад који је потом приведен у полицијску станицу.

- Синоћ око 23 сата обавијештени смо с ЦУМ-а Кантоналне болнице да је довезен младић А.Б. старости 22 године да има убодну рану у предјелу стомака и да се ради о тешким тјелесним повредама. Оперативним радњама полиција је дошла до сазнања да је повријеђеном рану ножем нанијело лице Т.К. рођено 2004. године у Бихаћу. То лице је пронађено у породичној кући синоћ нешто прије поноћи и лишено је слободе. Истрага о овом догађају је у току, а поступајућа тужитељка је ово дјело оквалификовала као убиство у покушају - казао је Шиљдедић.

Како се сазнаје, избоден је некадашњи вицешампион свијета у кикбоксингу и понос града на Уни Арнел Булић. Подсјећамо, Арнел је 2018. године на Свјетском првенству у Италији освојио сребрену медаљу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: