Тешка несрећа

У несрећи на Зеленгори погинуо директор Студентског дома Фоча

  • Извор: АТВ
  • 24.09.2023. 19:03

Далибор Пљеваљчић, директор Студентског дома Фоча, погинуо је у саобраћајној несрећи која се догодила на обронцима Зеленгоре, а у којој је повријеђен Синиша Голијанин, директор Казнено-поправног завода Фоча, потврђено је за АТВ.

Голијанин је у добром стању и свјестан је, сазнаје АТВ.

Саобраћајна незгода се највјероватније догодила у петак навече када је аутомобил у којем је био Голијанин, и најмање још једна особа, слетио у провалију. 

Несрећа се догодила на веома неприступачном терену. Према незваничним информацијама, за несрећу се није ни знало док породица није алармирала полицију. Организована је потрага, а лоцирање повријеђених и возила није било ни мало једноставно, будући да се на тим дијеловима Зеленгоре губи сигнал на мобилном телефону. Голијанин је више од 24 сата лежао повријеђен, на киши, док га спасиоци нису пронашли и извукли.

Свјетлана Говедарица, портпарол ПУ Фоча, потврдила је раније за АТВ да је несрећа пријављена у ПС Калиновик.

”Полицији је пријављено да је на обронцима Зеленгоре дошло до слијетања аутомобила. На лице мјеста су изашле спасилачке екипе, полиција и љекари Хитне помоћи. У току је евакуација повријеђених и једно лице је превезено у Болницу Фоча”, рекла је Говедарица.

Она каже да су екипе и даље на терену и да је у току увиђај, након којег ће бити познато више детаља.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм