Akcija "Kelner"

U pretresima u Gradišci pronađena droga, poznata imena uhapšenih

  • Извор: АТВ
  • 27.11.2021. 10:28

Osobe čiji su inicijali M.G, D.P. i D.G, svi iz Gradiške, uhapšeni su juče u okviru akcije “Kelner” sprovedenoj u ovom gradu, a oduzeta je i određena količina droge.

ATV nezvanično saznaje da su uhapšeni konobari Milan Grujić (37), Dušan Glišić (27), te radnik na jednoj benzinskoj pumpi Dalibor Panić (37).

Kako dalje saznajemo, Panić i Glišić su nabavjali kokain od Grujića i distribuirali ga korisnicima, najčešće u ugostiteljskim objektima gdje su zaposleni.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci, izvršen je pretres kuća  i pratećih objekata na tri lokacije na području grada Gradiška koje koriste osumnjičeni, kao i tri putnička vozila vlasništvo istih i tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina opojne droge koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, vatreno oružje kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku. 

“Lica se sumnjiče da su u poslednjih godinu i po dana nabavljali, posjedovali i preprodavali opojnu drogu kokain korisnicima na području grada Gradiška”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Akciju su sproveli policijski službenici Policijske uprave Gradiška u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske,  a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

 Tokom dana, navedena lica će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i ,nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, biti sprovedena u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka na dalje postupanje. 



Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.