Столац

У току извлачење аутомобила несталих младића из Брегаве: Тијело у возилу?

  • Извор: Аваз
  • 13.02.2024. 10:32

У току је потрага за несталим младићима у Стоцу, М.В. (20) и Ф.С. (19) за које се претпоставља да су аутомобилом џип компас слетјели у ријеку Брегаву на локалитету Питића Бријег на улазу у Столац.

Како "Аваз“ сазнаје у току је извлачење њиховог аутомобила од стране спасилачких служби, а сумња се да би у возилу могло бити тијело једног од несталих младића.

Подсјећамо, јучерашња потрага се морала обуставити због лоших временских услова и високог водостаја ријеке Брегаве.

Столачкој полицији је Р.В. (47) јуче у 00.45 сати пријавила да је њен син, М.В. био у једном кафићу у Стоцу са Ф.С. те да није дошао кући, као и да су обојица недоступни на телефон. Послије се испоставило, а како је то пријављено полицији, да им је кључеве возила, након што су сви сједили у једном кафићу у Стоцу, дао С.П. да оду у Видово поље.

Детаљи велике потраге у БиХ: У ријеци код Стоца пронађено возило

Детаљи велике потраге у БиХ: У ријеци код Стоца пронађено возило


Велика потрага у БиХ: Нестала двојица младића

Велика потрага у БиХ: Нестала двојица младића

(Фото: Аваз)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм