Zastrašujući prizor na mjestu zločina

Ubica iz Srpca nazvao oca i rekao mu da su oboje mrtvi

 • 18.12.2019.10:25

Đurica Tadić /24/ iz Razboja Ljevčanskog kod Srpca ubio je nožem u tom mjestu Milicu Bajić /20/ iz Trošelja kod Gradiške, a nakon toga izvršio samoubistvo.

Kako ATV saznaje njih dvoje su odnedavno u vezi, a jučerašnji dan su proveli zajedno, a prije brutalnog ubistva i samoubistva mladi par se vozao automobilom.

On ju je potom odvezao do lokalnog groblja, gdje ju je iz za sada nepoznatih razloga prvo ubo nožem u kuk. Djevojka je pokušala da pobjegne, ali ju je ubica stigao te ubo u predjelu rebara i potom masakrirao, saznaje ATV iz izvora bliskih istrazi.

Kako ATV saznaje, nakon što je počinio brutalno ubistvo, Tadić je pozvao oca te mu kratko rekao da se njih dvoje nalaze na određenoj lokaciji i da su oboje mrtvi.

Otac je pozvao svog drugog sina, te su se zajedno sa još jednom osobom uputili na lokaciju koju mu je rekao Đurica te zatekli stravičan prizor.

Đurica se objesio na drvo ispred vikendice, a njeno tijelo nađeno je na livadi pored.

Koliko su bile stravične scene na mjestu zločina, osobi koja je pošla sa ocem i bratom je pozlilo .

"Tragedija se dogodila sinoć oko 19.30 časova, a uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Miodrag Bukarica, zajedno sa službenicima Policijske uprave Gradiška uz prisustvo mrtvozornika", saopšteno je danas i Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Dežurni tužilac je naredio da u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske bude obavljena obdukcija tijela, te preduzete istražne radnje i mjere kako bi bile utvrđene okolnosti ovog događaja.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Narod priča

  Putujemo našom zemljom, obilazimo naša ognjišta koja čuvaju priče o našim djedovima i pradjedovima. Tražimo lica, ljude one neobično obične ljudske priče.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.