Бијељина

Убијен инспектор, ухапшене четири особе

Полицијски инспектор Ненад Марковић убијен је ноћас у пуцњави у Бијељини, а како сазнаје АТВ ухапшене су четири особе због сумње да се могу довести у везу са овим злочином.

Убиство се догодило ноћас иза поноћи испред ноћног клуба "Џил" у центру Бијељине. Незванично сазнајемо да је Марковић, на излазу из клуба, погођен са два хица из ватреног оружја.

На лицу мјеста се налази велики број полиције, која је након убиства блокирала шире подручје око мјеста злочина, те заустављала и контролисала сва возила и пролазнике.

У току је увиђај, којим руководи дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини. Тачне околности убиства се истражују.

АТВ сазнаје: У Бијељини убијен инспектор, полиција блокирала град

АТВ сазнаје: У Бијељини убијен инспектор, полиција блокирала град

Убијени Ненад Марковић радио је као инспектор у Полицијској станици 2 у Бијељини.

Из ПУ Бијељина огласили су се саопштењем у којем се наводи да им је у 23.57 часова пријављено да је у улици Меше Селимовића у Бијељини, пуцано из ватреног оружја на полицијског службеника Н.М. који је том приликом од задобијених повреда смртно страдао. 

”Све мјере и радње у вези са овим кривичним дјелом предузимају се под надзором Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, а у оквиру досадашње истраге више лица је приведено од стране полицијских службеника ПУ Бијељина и Управе криминалистичке полиције МУП-а РС”, наводи се у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера