Rana nastala oštrim predmetom

Ubijen muškarac u Tuzli, policija saslušala više osoba

  • Извор: Кликс
  • 22.11.2021. 20:58

Policijski službenici saslušavaju više osoba koje bi se mogle dovesti u vezu s ubistvom muškarca koje se danas nešto iza 12 sati dogodilo u tuzlanskom naselju Irac.

Tuzlanska policija danas oko 12:20 sati obavještena je da je na trotoaru, preko puta nekadašnje fabrike obuće Aida, pronađen povrijeđeni muškarac nepoznatog identiteta, a nedugo nakon izlaska na mjesto događaja osoba je preminula.

Na njegovom tijelu je primjećena rana nastala oštrim predmetom, odnosno nožem, a na mjestu događaja neophodne aktivnosti je pored policije preduzeo i tužilac Kantonalnog tužilaštva u Tuzli.

"Osoba koja je preminula je državljanin BiH, inicijala N.H. Na tijelu su pronađene povrede te će biti izdata naredba za obdukciju kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti. Izuzeti su određeni tragovi i predmeti sa mjesta događaja koji će se takođe vještačiti", kazao je portparol Kantonalnog tužilaštva u Tuzli Admir Arnautović, istaknuvši da se poduzimaju različite istražne radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za smrt ove osobe.

Prema informacijama do kojih je došao Klix.ba, policijski službenici su nastavili rad i nakon obavljanja uviđaja, a dosad u na saslušanje priveli nekoliko osoba koje bi se mogle dovesti u vezu s ubistvom muškarca koji se, nezvanično, bavio prodajem papirnih maramica u blizini semafora u naselju Irac.

Motivi napada za sada nisu poznati.

Тагови: