Cazin

Učenik nožem napao drugog učenika, direktorica škole prijavila policiji

 • Izvor: Agencije
 • 28.12.2022.17:41

Policijskoj stanici Cazin obratila se Ermina Šepić, direktorica navedene škole, koja je prijavila da je došlo do sukoba između dva učenika.

Policijskoj stanici Cazin obratila se Ermina Šepić, direktorica navedene škole, koja je prijavila da je došlo do sukoba između dva učenika.

Naime, radi se o dva učenika 2008. godište, a u sukobu je došlo i do upotrebe noža. Kako saznaje portal cazin.net, do sukoba je došlo u blizini džamije u Gornjoj Koprivni, a ubrzo je reagovala i cazinska policija koja je spriječila tragičniji ishod sukoba.

Kako su za navadeni portal kazali iz Doma zdravlja Cazin, u ovu ustanovu su primljena dva maloljetna lica s lakšim tjelesnim povredama, te im je na odjelu Hitne pomoći ukazana liječnička pomoć. 

O svemu je obaviješten i Centar za socijalni rad Cazin čiji su službenici obavili razgovor, kako s dječacima, tako i s njihovim roditeljima.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Red Rock' je irska kriminalistička serija u režiji Petera McKenna koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 23:15 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.