Beograd

Uhapšen muškarac zbog pucnjave u restoranu, ranjeni mladić je policajac na bolovanju

  • Извор: Агенције
  • 30.07.2023. 17:39

Policija je nakon dva sata potrage uhapsila napadača koji je danas u restoranu na Autokomandi pucao u mladića Bojan T. (26).

Kako prenose mediji, on je, u akciji "Vihor 3" koja je bila na snazi, lociran i uhapšen nedaleko od mjesta na kojem se dogodila pucnjava.

"Novosti" nezvanično saznaju da je policija privela jednog od prisutnih u restoranu na Autokomandi u kojem se dogodila pucnjava.

Kako se saznaje, Bojan T. je policajac na bolovanju.

Pucnjava u beogradskom restoranu: Ranjen mladić, velika potraga za napadačem

Pucnjava u beogradskom restoranu: Ranjen mladić, velika potraga za napadačem

Podsjetimo, nakon svađe koja je danas oko 14 sati izbila u jednom poznatom restoranu na Autokomandi, upucan je mladić Bojan T. (26), a napadač pobegao je auto-putem u pravcu Zvezdinog stadiona "Rajko Mitić".

Kako je Blic javio, napadač star oko 30 godina prvo je napustio restoran, da bi se nakon nekog vremena vratio i zapucao.

“Izašao je užurbano, a onda se vratio sa pištoljem i počeo da puca”, kaže izvor sa lica mesta.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм