Дервента

Ухапшен провалник: Из продавнице украо сеф с новцем

Дервентска полиција ухапсила је А.А. из тог града због сумње да је провалио у продавницу у тржном центру ”Корт” у Дервенти одакле је украо сеф с новцем.

Провала је извршена јуче, а сумња се да је А.А. исти дан из куће у Дервенти украо новац и накит, те да је провалио у паркирани аутомобил из којег је украо касетофон.

”Полицијски службеници ухапсили су А.А. из Дервенте због сумње да је починио два кривична дјела тешке крађе и крађу. Све је пријављено исти дан, а оперативним радом на терену полицијски службеници су идентификовали наведено лице за које постоји основ сумње да је извршило наведена кривична дјела. Отуђени предмети су пронађени и након окончања поступка биће враћени власницима”, саопштено је из ПУ Добој.

Незванично сазнајемо да је осумњичени након провале у продавницу разбио касу и одбацио је, а она је током истраге пронађена.

”Након документовања предмета против осумњиченог ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима”, наводе у полицији.


Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)