Дервента

Ухапшен провалник: Из продавнице украо сеф с новцем

Дервентска полиција ухапсила је А.А. из тог града због сумње да је провалио у продавницу у тржном центру ”Корт” у Дервенти одакле је украо сеф с новцем.

Провала је извршена јуче, а сумња се да је А.А. исти дан из куће у Дервенти украо новац и накит, те да је провалио у паркирани аутомобил из којег је украо касетофон.

”Полицијски службеници ухапсили су А.А. из Дервенте због сумње да је починио два кривична дјела тешке крађе и крађу. Све је пријављено исти дан, а оперативним радом на терену полицијски службеници су идентификовали наведено лице за које постоји основ сумње да је извршило наведена кривична дјела. Отуђени предмети су пронађени и након окончања поступка биће враћени власницима”, саопштено је из ПУ Добој.

Незванично сазнајемо да је осумњичени након провале у продавницу разбио касу и одбацио је, а она је током истраге пронађена.

”Након документовања предмета против осумњиченог ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима”, наводе у полицији.


Пратите нас и путем Вибера

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.