Suspendovani

Uhapšena 4 policajca zbog napada na maloljetnika u Osmacima

  • Извор: АТВ
  • 06.09.2023. 17:21

Četiri policajca Policijske stanice Osmaci uhapšeni su i suspendovani zbog napada na maloljetnika prilikom saslušanja u stanici. Protiv njih će biti pokrenut i disciplinski postupak.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske se oglasilo povodom napada na povratnike u tom Republici Srpskoj, a između ostalog su kazali i da je povodom premlaćivanja 14-godišnjeg dječaka pokrenuta istraga.

MUP Republike Srpske garantuje bezbjednost svim građanima

MUP Republike Srpske garantuje bezbjednost svim građanima

"Kada je u pitanju postupanje policijskih službenika Policijske stanice Osmaci prema maloljetnom licu, bošnjačke nacionalnosti, ističemo da Uprava kriminalističke policije MUP-a u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom Bijeljina provodi istragu u vezi sa sumnjom da su izvršena krivična djela 'Zloupotreba službenog položaja ili ovlašćenja' i 'Nesavjesan rad u službi'", naveli su.

Informacija koja do sada nije bila poznata je da su uhapšena četiri policajca koja se sumnjiče za napad na maloljetnika u stanici prilikom saslušanja.

Milić Vukašinović: Neće me biti za par sedmica...

Milić Vukašinović: Neće me biti za par sedmica...

"U okviru te istrage slobode su lišena četiri policijska službenika PS Osmaci. Isti su i suspendovani i protiv njih će biti pokrenut unutrašnji postupak", kazali su.

Policiji u Zvorniku je ovaj slučaj prijavljen 28. augusta, dan nakon što se sve dogodilo u policijskoj stanici u Osmacima.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок