Одређен притвор

Ухапшена мајка која је претукла наставницу у Београду

 • Извор: Мондо.рс
 • 14.06.2024. 10:09

По налогу јавног тужиоца Трећег основног јавног тужилаштва у Београду полицијски службеници ПС Нови Београду су донијели рјешење о задржавању окривљене А. Р. (32) због кривичног дјела злостављање и мучење и кривичног дјела угрожавање сигурности.

Ухапшеној се кривичном пријавом ставља на терет да је дана 13. јуна 2024. године, у основној школи на Новом Београду, незадовољна закљученом оцјеном њеног сина, упутила оштећеној - наставници пријетње по живот и тијело, вријеђала је, почупала за косу и задала јој више удараца у предјелу тијела наневши оштећеној лаке тјелесне повреде.

Ужас у школи

Ужас у школи "Јован Дучић" - Мајка ђака претукла наставницу биологије

Усљед радњи окривљене оштећеној је, по сопственој изјави, повређено људско достојанство и осјећа страх за своју безбједност, а уједно је предметни догађај изазвао и узнемиреност грађана, нарочито због чињенице да се догодио у основној школи.

Ново насиље у школама: Родитељи ученице напали учитељицу

Ново насиље у школама: Родитељи ученице напали учитељицу

Окривљена ће 15. јуна 2024. године бити саслушана од стране јавног тужиоца на све околности догађаја. Свјесни учесталости напада на просвјетне раднике Треће основно јавно тужилаштво у Београду ће предлагати најстроже санкције и на тај начин утицати на безбједност свих грађана и очување образовних институција.

(Мондо)

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

  '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.