Угрожавање сигурности

Ухапшена жена која је пријетила АТВ-у

  • Извор: АТВ
  • 17.01.2024. 10:19

Бањалучка полиција ухапсила је Н.Ш. из Бањалуке због сумње да је упутила пријетећи имејл на редакцију Алтернативне телевизије, као и на мејл адресу једне политичке странке.

Ради се о особи која је и раније пријетила главној и одговорној уредници АТВ-а као и другим уредницима наше телевизије.

У ПУ Бањалука наводе да је Н.Ш. осумњичена за два кривична дјела угрожавање сигурности.

”Лице Н.Ш. се сумњичи да је 03. јануара, на званичну мејл адресу политичке странке са сједиштем у Бањалуци и 13. јануара године на мејл адресу телевизије послало поруке, чији садржај је код запослених лица изазвао осјећај страха и угрожености”, саопштено је из ПУ Бањалука.

Језиве пријетње редакцији АТВ-а:

Језиве пријетње редакцији АТВ-а: "Побићу вас пред цијелим свијетом"

На основу наредбе Основног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци, извршен је претрес стана и других просторија у Бањалуци које Н.Ш. користи.

”Том приликом су пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем наведених кривичних дјела”, наводе у полицији.

Додају да су све мјере и радње преузете су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

”Након комплетирања и документовања предмета против лица Н.Ш. биће поднесен извјештај о почињеним кривичним дјелима”, наводе у полицији.

Управа, уредници и остали запослени Алтернативне телевизије захваљују се припадницима Министарства унутрашњих послова који су ефикасном реакцијом у веома кратком року ријешили овај случај. Свјесни смо да је наша професија таква да често можемо доћи у овакве ситуације.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм