Бањалука

Ухапшене три особе, заплијењено пола килограма кокаина!

Бањалучка полиција ухапсила је три особе код којих су пронашли и одузели око пола килограма кокаина!

У ПУ Бањалука наводе да су ухапшени Д.Д. А.Ћ. и М.Д. сви из Бањалуке, због сумње да су починили кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога.

”По наредби суда 4. маја је извршен претрес стана и других просторија које користи Д.Д. и том приликом је пронађено и одузето око 188 грама бијелог прашка налик кокаину, одређена количина марихунае, дигитална вага, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела”, саопштено је из ПУ Бањалука.

Додају да је исти дан око поноћи полиција, ради контроле, зауставила аутомобил ”пежо” којим је управљао А.Ћ., док је М.Д. био на мјесту сувозача.

”Приликом изласка из возила они су се дали у бјексту. Оглушили су се о законито издато наређење полицијских службеника, али су убрзо сустигнути и ухапшени. Код њих је пронађено и одузето око 257 грама бијелог прашка налик кокаину и одређена количинина марихуане”, наводе у полицији.

Додају да је возач А.Ћ. одбио да се подвргне испитивању на присуство дроге у организму, чиме је починило прекршај из члана 220. Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ.

”Све мјере и радње предузете су под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а након комплетирања и документовања предмета, против наведених биће поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу. Против А.Ћ. и М.Д. биће поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка”, наводе у полицији.


Пратите нас и путем Вибера

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.