Мостар

Ухапшени супружници који су диловали дрогу

  • Извор: Аваз
  • 22.05.2024. 17:40

Припадници Одјела за посебне намјене Сектора криминалистичке полиције МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона су на основу раније прикупљених оперативних сазнања спровели оперативну акцију на подучју Мостара с циљем сузбијања трговине и злоупотребе опојних дрога, а слободе су лишили двије особе.

Како су потврдили из МУП-а ХНК, ради се о супружницима из Мостара, И.Т. (47) и С.Т. (35), а извршеним претресом стана који су користили пронађена је и уз потврду одузета одређена количина опојне дроге хероин, као и одређена количина опојне дроге марихуана , те већи број непознатих таблета.

Такође, пронађена су и средства за конзумирање опојних дрога, те вага за прецизно мјерење, средства за паковање опојне дроге и мобилни телефони које су користиле осумњичене особе у извршењу кривичних дјела.

- За предметне особе је утврђено да су дужи временски период вршили неовлаштено стављање у промет опојних дрога како лицима са подручја Мостара тако и из ширег дијела западне Херцеговине.Са догађајем је упознат поступајући тужилац Кантоналног тужилаштва Мостар - речено је из МУП-а ХНК.

Пратите нас и путем Вибера