Земун

Ухапшени супружници који су уцјењивали тренера: Објавићемо компромитујуће снимке са тобом и сестром

  • Извор: Агенције
  • 28.01.2024. 13:13

Супружници Ј.Н. (30) и Ј.Т. (27) из Земуна саслушани су у Трећем основном јавном тужилаштву због сумње да су извршили кривично дјело изнуда.

Kако се наводи у саопштењу тужилаштва, у претходном периоду оштећеном Л. Л. (28) и његовој супрузи Л. З. (28) упућивали су пријетње и оштећеног уцјењивали да ће компромитујући снимак на ком се он налази, послати члановима његове породице, пословним сарадницима и родитељима дјеце чији је тренер у фудбалској школи "Змај" у Земуну.

Подигли новац

- На овај начин осумњичени су од оштећеног изнудили неутврђени новчани износ, нов мобилни телефон који је оштећени предао осумњиченој одмах пошто је, на њихов наговор, закључио уговор са МТС-ом, предају картице текућег рачуна са ког су подигли готов новац у износу од 45.000 динара (око 752 KМ), а затим су му поново упућивали пријетње и уцјене да ће поред компромитујућег снимка на ком се он налази објавити и компромитујући снимак његове сестре, те су захтјевали да им преда новац у износу од 200.000 динара (3.346 KМ) како то не би учинили -  рекли су из Трећег ОЈТ.

Отац Арсеније о егзорцизму у Острогу: Дјевојка од 16 година тројицу мушкараца диже у ваздух

Отац Арсеније о егзорцизму у Острогу: Дјевојка од 16 година тројицу мушкараца диже у ваздух

Осумњичени је саслушан и због сумње да је извршио кривично дјело Неовлаштена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја с обзиром да је приликом претреса стана у Земуну, у ком осумњичени станују, пронађена једна ручна бомба.

Одређен притвор

Треће основно јавно тужилаштво у Београду је предложило Трећем основном суду у Београду да према осумњиченима одреди притвор, те је притвор у трајању од 30 дана одређен у односу на осумњиченог с обзиром да постоје околности да ће боравком на слободи ометати поступак утицањем на свједоке као и због постојања околности које указују да ће боравком на слободи поново учинити кривично дјело, док је у односу на осумњичену донио рјешење којим јој се забрањује прилажење, састајање и комуникације са одређеним лицима.

Они су ухапшени и саслушани након проактивне истраге коју је Треће основно јавно тужилаштво у Београду спровело у сарадњи са Министарством унутрашњих послова Дирекцијом полиције Полицијском управом за град Београд Другим одјељењем Управе криминалистичке полиције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм