ATV

Пишу Новости

Укинут притвор и првостепена пресуда Зорану Марјановићу

  • Извор: Новости.рс
  • 03.10.2023. 15:31

Како Новости сазнају Зорану Марјановић осуђеном за убиство супруге Јелене Марјановић укинут је притвор и првостепена пресуда.

Ускоро опширније...

Случај убијене Јелене Марјановић годинама је интригирао јавност, а онда је послије шест година у јулу 2022. године стигла пресуда. Зоран Марјановић је крив зато што је усмртио супругу, и суд га је осудио на 40 година затвора. 

Судско веће је детаљно образложило своју пресуду којом је Зоран Марјановић осуђен на четири деценије затвора због убиства супруге Јелене "на свиреп и подмукао начин". "Марјановић није извршио савршен злочин, он је извршио тешко убиство", навела је судија Јелена Шкулић у образложењу пресуде.

У образложењу се наводи и какви су све докази узимани у обзир, попут блата на панталонама Зорана Марјановића, али и изјава вјештака који су током суђења рекли да је убица имао јаке емоције према оштећеној, када се узму у обзир начин и интензитет повреда.

(Новости)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм