Прокупље

Украли коња и заклали га

  • Извор: Агенције
  • 12.10.2023. 14:32

Полиција истражује необичан случај крађе који се догодио у сриједу у Прокупљу.

Ради се о случају нестанка коња који је касније пронађен брутално заклан. Полиција је одмах реаговала на пријаву и предузела мјере како би истражила ову гнусну ситуацију.

Према изјави из полиције, тренутно су у току интензивне истраге како би се идентификовали и ухватили починиоци овог суровог чина.

Према сазнањима из полиције, пријава да је непозната особа украла коња који је био везан код гробља у ромском насељу у Прокупљу примљена је нешто прије 11 сати.


Пијан возио у контра смјеру и након хапшења изазвао хаос у полицијској станици

Пијан возио у контра смјеру и након хапшења изазвао хаос у полицијској станици

Пријављено је да је неко украо коња, који је потом пронађен заклан и месо однесено. Полиција је поступила по пријави, изашла на лице мјеста и обавијестила прокупачко Основно тужилаштво, као и надлежне ветеринарске инспекције.

"Предузимамо све мјере и радње у виду расвјетљавања овог случаја", кажу у полицији.

Иако су у Ветеринарској инспекцији у Прокупљу потврдили да су излазили и видјели заклану животињу која је пронађена у атару села Бабин Поток, нису могли да кажу како су и гдје су санирани остаци те животиње, осим да је све урађено по закону.

Мјештани села Бабин Поток кажу да су остаци животиње превезени до дивље депоније која се налази недалеко од села и то грађевинском машином ИЦБ која је у власништву Дирекције за урбанизам и изградњу Прокупља.


Ђокић: Шмит треба да напусти бих јер је нелегалан

Ђокић: Шмит треба да напусти бих јер је нелегалан

Како је и шта је урађено са животињом, гдје је наводно закопана и да ли је све урађено по прописима знаће се након одговора из Министарства.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)