Grac

Ukrao opremu vrijednu 50.000 evra i prebacio je u BiH

 • Izvor: Agencije
 • 19.12.2022.22:05

Policija Graca uhapsila je danas 30-godišnjeg građevinskog radnika, koji je, proteklih nekoliko mjeseci, ukrao građevinsku opremu u vrijednosti od 50.000 evra. Kako stoji u saopštenju policije, on je tu opremu prebacio u BiH.

On se trenutno nalazi u zatvoru i djelimično je priznao krivično djelo teške krađe.

Kako se dalje navodi u saopštenju policije, on je počinio ukupno pet krađi, od hidrauličnih čekića, bućilica pa do sitnije građevinske opreme. Pljačke je izveo u periodu između avgusta i septembra ove godine i to na različitim gradilištima na kojima je radio.

Još uvijek se ne zna kako je i kada opremu prebacio u BiH. Dio opreme pronađen je i u njegovom stanu u Gracu. Mediji ne navode identitet počinioca krivičnog djela, osim što jedni prenose da je stranac, dok drugi prenose da je rođen u Austriji, ali ne i da ima austrijsko državljanstvo. Istraga je u toku i tek će biti utvrđeno da li je bilo krađe i na drugim lokalitetima.

Tagovi:
 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.