U Mladenovcu

Uroš koji je osumnjičen za ubistvo 8 ljudi bio u društvu poznatog "zadrugara" prije 6 dana

  • Извор: Телеграф
  • 05.05.2023. 09:51

U pucnjavi koja se večeras dogodila u Mladenovcu, u selu Malo Orašje i Dubona ubijeno je osmoro ljudi. Među stradalima je jedan policajac (20), njegova sestra, i još jedan mladić (21), a ima više ranjenih.

Prema informacijama, U. B. je bio sa društvom u školskom dvorištu kada se posvađao sa njima. Došao je do kuće i uzeo automatsku pušku. Potom se vratio do društva, pucao na ekipu koja je pravila roštilj, zatim sjeo u mercedes i navodno pucao iz automobila u pokretu. Navodno, on je kasnije mijenjao automobil.

Prva fotografija osumnjičenog za masakr

Prva fotografija osumnjičenog za masakr

Uroš B. uhapšen je jutros u selu Vinjište kod Kragujevca.

Najmlađa žrtva masakra imala 15 godina

Najmlađa žrtva masakra imala 15 godina

Na društvenoj mreži Instagram Uroš nije bio previše aktivan, imao je samo dvije fotografije, ali nekoliko storija imao je sačuvano na svom profilu.

Poznat identitet žrtava masakra u Mladenovcu

Poznat identitet žrtava masakra u Mladenovcu

Na jednoj od njih vidimo da je bio u društvu bivšeg zadrugara i nekadašnjeg dečka Sanje Vučić, Nikole Đorđevića, piše Telegraf.

Pomenuti profil je sada deaktiviran, a nije poznato da li je to učinio sam Uroš prije hapšenja ili neko njemu blizak.

Pratite nas i putem Vibera!


  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм