Ухапшен мушкарац

Ужас у Дервенти: Силом приморавао бившу на сполни однос

  • Извор: АТВ
  • 03.11.2023. 10:52

Осумњичен за озбиљна кривична дјела, мушкарац из Дервенте, чији су иницијали Б.Д. (31), налази се у једномјесечном притвору након што га је Основни суд у Дервенти оптужио за физичко и психичко малтретирање бивше партнерице, чији су иницијали П.Н.

Према саопштењу из добојског Окружног јавног тужилаштва, Б.Д. се сумњичи да је у периоду од априла до краја октобра у више наврата узнемиравао жену са којом је раније био у емотивној вези. Оптужен је за два кривична дјела силовања у стицају са кривичним дјелом насилничког понашања.

Израелска војска саопштила: Убијен командант Хамаса Мустафа Далула

Израелска војска саопштила: Убијен командант Хамаса Мустафа Далула

Тужилаштво је навело да је осумњичени физички и психички малтретирао жртву на различите начине, приморавајући је на сполни однос уз употребу силе у два наврата, чиме је озбиљно угрозио њен мир.

Такође, повреда је нанесена жртви током извршења ових кривичних дјела.

Бањалучки ”жестоки момци” ухапшени због пријетњи суграђанину

Бањалучки ”жестоки момци” ухапшени због пријетњи суграђанину

Одлука о притвору донесена је како би се спријечило понављање сличних кривичних дјела, с обзиром на нарочите околности случаја. Судија за претходни поступак одредио је једномјесечни притвор за осумњиченог Б.Д. 1. новембра, након приједлога Окружног јавног тужилаштва у Добоју.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм