Нови Београд

Ужас у школи "Јован Дучић" - Мајка ђака претукла наставницу биологије

  • Извор: Курир
  • 13.06.2024. 19:08

Наставницу биологије у Основној школи "Јован Дучић" на Новом Београду напала је и тешко повриједила мајка ученика ове школе.

До напада је дошло у поподневним сатима, а наставница је колима Хитне помоћи превезена у болницу.

- Мајка је дошла на отворена врата и питала наставницу биологије зашто је њеном сину закључена двојка, а има просјек за тројку. Притом, није знала да се сабира и оцјена из првог полугодишта - прича учитељица у ОШ "Јован Дучић" која је у пратњи повријеђене колегинице отишла у болницу.

Каже да је наставница биологије да би ријешила несугласице позвала мајку у кабинет. Али, умјесто рјешења, дошло је до ужасног насиља.

Звијер дугачка скоро четири метра - Крокодил јео кућне љубимце, а онда је ухваћен и скуван

Звијер дугачка скоро четири метра - Крокодил јео кућне љубимце, а онда је ухваћен и скуван

- Говорила јој је ужасне ствари "Не знаш ти к*чко ко сам ја, ј***** ти матер" - каже учитељица.

Онда је запријетила да ће да иде код директорке што је наставница биологије подржала. Међутим, изненада се вратила. Са врата је, каже почупала за косу, оборила на под и лупала главом о под.

"Побићу ти породицу"

- Нећеш нигдје више радити, нећеш радити у овој школи, запамтићеш ме, не знаш ти ко сам ја. Побићу ти породицу - викала је.

Пошто је био одмор, позиве у помоћ нападнуте наставнице нико није чуо, па је бијесна мајка наставила да се иживљава и говори: ”Нико те не чује, убићу те”.

Тек тада је наставница успјела да се отргне, јурила је до полицајца, али он није био ту.

Запослени су затим позвали полицију која је дошла и узела изјаву.

- Мајка која је напала наставницу је пред полицијом признала да је завршила курс борилачких вјештина - каже саговорница.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: