Подгорица

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) Брутално претукао мушкарца флашом, рукама, ногама и столицом, па пуштен

  • Извор: вијести.ме
  • 11.11.2023. 08:52

Подгоричанин Петар Белојевић (34) и поред тога што је мучки из засједе напао, а потом бруталним ударцима флашом и столицом, тешко повриједио суграђанина Милоша Јовановића (34), у ноћи између уторка и сриједе у самом центру Подгорице, послије саслушања у Основном државном тужилаштву у Подгорици, пуштен је да се брани са слободе.

Такву одлуку донио је тужилац ОДТ-а Ивана Петрушић Вукашевић, која и поред тога што је видјела снимке узнемирујућег напада, Белојевићу због наношења тешких тјелесних повреда није одредила задржавање нити тражила одређивање притвора.

Основно државно тужилаштву у Подгорици у одговору "Вијестима" навело је да су већ, дан након саслушања, поднијели оптужни предлог против Белојевића због наношења тешких тјелесних повреда Јовановићу.

На снимцима се види како Белојевић у мраку, заклоњен зидом врата једног од кафића, највјероватније чека Јовановића, који наилази тротоаром.

Тада се Белојевић, како су забиљежиле сигурносне камере, флашом од пива обрушио на Јовановића, ударајући га свом снагом неколико пута по глави.

На снимку се у једном тренутку појављује и непозната дјевојка, која покушава да уразуми и рукама заустави Белојевића, који и поред тога ногама удара Јовановића, који лежи на тротоару и шакама покушава да заштити главу.

Током напада, како се види на снимцима, осумњичени узима и кафанску столицу којом неколико пута јуриша и удара младића.

Узнемирујући напад трајао је преко минута, а потом се осумњичени зауставио и након иживљавања побјегао у једну страну, а тешко повријеђени Јовановић се придигао и отишао на другу.

У нападу је Јовановићу поломљен нос, а љекари су констатовали и повреду крвог суда на глави.

Дан након напада Белојевић се предао полицији, а потом је саслушан у ОДТ-у.

Управа полиције је саопштила да Белојевића терете за наношење тешких тјелесних повреда.

"...На начин што га је ударио стакленом флашом у предјелу главе, усљед чега је оштећени оборен на асфалтну подлогу, затим му је задао више удараца рукама и ногама у предјелу главе и тијела. Након тога, П.Б. је оштећеном поново задао ударац стакленом флашом у предјелу главе, а затим и столицом која се налазила у близини, у предјелу главе и тијела. Оштећени је овом приликом задобио тешке тјелесне повреде у виду фактуре носне кости са дислокацијом, као и повреде крвног суда на глави, а које су констатоване у извјештају љекара специјалисте у Клиничком центру Црне Горе", казали су из Управе полиције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.