Anđeo čuvar

UZNEMIRUJUĆE! Radnik komunalnog preduzeća spasao dječaka sigurne smrti

 • Izvor: Kurir
 • 06.12.2022.16:07

Snimak koji ćete vidjeti je zastrašujući, a jedina namjera je da svima koji sjedaju za volan, ovo uvijek bude u glavi. Vjerovatno još oprezniji moraju da budu svi kada su u ulozi pješaka. A to smo svi mi, čim napustimo vozilo.

Prekršaj koji čini vozač crnog terenca je, inače, po svim saobraćajnim zakonima svijeta jedan od najtežih, ali se u vrlo malom broju sankcioniše onako kako bi trebalo, a to je momentalno oduzimanje vozačke dozvole.

Naime, kada automobil stane na pješačkom, drugi mora da stane pored njega, čak i kada su dvije trake u istom smjeru, a naročito kada je dvosmjerna ulica, kao na snimku.

Na snimku se vidi dijete koje prelazi preko pješačkog, pošto se jedan vozač propisno zaustavio. S druge strane, radnik komunalnog preduzeća prelazi ulicu u suprotnom smjeru, ali odjednom počinje da trči ka djetetu.

Ono što se desilo je zastrašujuće, vozač crnog terenca u punoj brzini prolazi.

Ovaj čovjek je kao anđeo čuvar.

Pogledajte ovaj nevjerovatan snimak. Ne zna se tačno o kojoj je zemlji riječ, ali nemojte bit monstrum za volanom kao vozač sa snimka.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Serija: Slatke muke

  "Slatke muke' srpski sitkom u režiji Marka Manojlovića, prati poznatu ličnost Andriju Miloševića, kojeg i igra Andrija Milošević, a koji se suočava sa svakodnevnim problemima, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima prolazeći kroz urnebesne situacije.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.