Osuđen na osam mjeseci robije

UZNEMIRUJUĆI VIDEO!!! Brutalno istukao ćerku jer nije htjela da trenira

 • Извор: АТВ
 • 10.02.2023. 13:38

Vijeće Prvog osnovnog suda u Beogradu osudilo je V.L. državljanina Kine, na kaznu zatvora od osam mjeseci jer je brutalno tukao svoju maloljetnu kćerku, što su zabilježile kamere na jednom teniskom terenu u Beogradu.

Ova presuda je odmah postala pravosnažna, jer su se stranke u postupku, i tužilaštvo i odbrana, odrekle prava na žalbu.

Inače ovo suđenje je okončano na jednom ročištu, juče, zajedno sa presudom.

V.L. se u kaznu, kako navodi espreso.co.rs, uračunava vrijeme provedeno u pritvoru, koji mu je juče produžen do upućivanja na izdržavanje kazne.

Sudija je obrazlažući presudu rekla da je vijeće prilikom donošenja odluke imalo u vidu da je zakon u Kini drugačiji kada je u pitanju fizičko kažnjavanje djece, kao i da je on neosuđivan i da se kćerka nije pridružila krivičnom gonjenju.

Tužilaštvo je u svojim završnim riječima tražilo da se W.L. osudi na kaznu zatvora od osam mjeseci kao i da se odmah uputi na izdržavanje kazne.

Sa druge strane odbrana je predložila da se on osudi na kaznu ispod zakonskog minimuma.

Okrivljeni je djelomično priznao izvršenje krivičnog djela i rekao da mu je žao što se to dogodilo, te da mu nije bila namjera da prekrši zakon Srbije, kao i da se tako nešto više nikad neće ponoviti.

Tokom suđenja cijelo vrijeme je plakao.

Okrivljeni je, inače, na saslušanju u tužilaštvu priznao da je tukao kćerku, pravdajući se da je njegova kćerka tog dana odbila da nastavi trening i da je zbog toga on htio da je vrati na teren.

Takođe je tada rekao da je postupio ispravno i da je to u Kini dozvoljeno.

Тагови:
 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

  'Чаролије Републике Српске (Р)

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.