Приведено неколико људи

Велика акција полиције у Бијељини и Зворнику

  • Извор: АТВ
  • 25.02.2024. 19:18

Бијељина синоћ: Жандармерија, постављени пунктови, контрола свих возила и возача и појединих локала у којој је проведена велика полицијска акција на подручју Бијељине и Зворника. Приведено више лица. Доводе се у везу са криминалним активностима. Ухапшено је једно лице са шведске потјернице.

Kако АТВ незванично сазнаје, приведени су Радан Дотлић, Жељко Симић, Данијел Планинчић, Дени Савић, Дејан Шарић и Бошко Ћук у Бијељини. Сва лица добро су позната полицији. 

Дан у Бијељини након велике полицијске акције миран. Само се понека полицијска патрола може видјети на подручју града. Информација коју смо добили из Окружног јавног тужилаштва у Бијељини јесте да је ријеч о акцији полиције у којој у овој фази није руководило Тужилаштво, те да је полиција предузимала своје редовне мјере и радње

Ако не у овој фази, акција је резултат вишемјесечног рада са Тужилаштвом, каже министар Унутрашњих послова. Кориштени су, каже, сви најснажнији капацитети у борби против организованог криминалитета.

 „Али ово је најбитније да је ово резултат нашег вишемјесечног рада, заједничког рада са Тужилаштвом у борби против организованог криминалитета. Само ћу рећи да су у тој акцији учествовали Управа криминалистичке полиције, Управа за организовани и тешки криминалитет, припадници Жандармеријске јединице управе полиције и Полицијске управе Бијељина“, рекао је Синиша Каран, министар Унутрашњих послова Републике Српске.

На основу прикупљених сазнања, наставља се рад на расвјетљавању више кривичних дјела. Сличне акције раније су провођене на подручју Приједора и Бањалуке након убиства начелника Сектора криминалистичке полиције ПУ Приједор Раденка Башића, као и на подручју Сокоца и Зворника.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм