Акција "Трагач"

Велика акција СИПА-е: Претреси широм БиХ, ухапшене три особе

  • Извор: АТВ
  • 05.10.2023. 08:48

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту у уторак су, у склопу оперативне акције "Трагач", на подручју Лончара, Доњег Жабара, Пелагићева, Човић Поља, Оџака и Брчко дистрикта претресли стамбене објекате и покретне ствари на шест локација.

Ухапшене су три особе због постојања основа сумње да су починила кривично дјело "Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога", прописано Kривичним законом Републике Српске.

Након криминалистичке обраде и испитивања у својству осумњичених, особе лишене слободе предате су у надлежност Окружном јавном тужилаштву Добој.

Српкиња (65) преварила Аустрију за 30.000 евра социјалне помоћи

Српкиња (65) преварила Аустрију за 30.000 евра социјалне помоћи

У оперативној акцији откривено је и привремено одузето око седам килограма зељасте материје која изгледом асоцира на марихуану, 12 пакетића прашкасте материје која изгледом асоцира на опојну дрогу спид, око 500 грама прашкасте материје која изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин, 50 цијелих стабљика зељасте материје на сушењу које изгледом асоцирају на опојну дрогу марихуану, 4.500 KМ, 2.065 еура и други предмети који могу послужити као доказ да је почињено наведено кривично дјело, саопштено је из СИПА-е. 


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм