Физички обрачун

Возач аутобуса се потукао са путником због пасоша

  • Извор: Црна-хроника.инфо
  • 20.04.2024. 21:44

Прије пар седмица догодио се физички обрачун између возача аутомобила компаније "Кантић" и путника који су се заједно враћали из Њемачке за Босну и Херцеговину пише Црна-Хроника.

Како дознаје наш портал, свађа је настала због пасоша а остали путници су били свједоци немилог догађаја. Драма у аутобусу око пасоша настала је када је путник на локацији између граница Хрватске и Босне и Херцеговине изгубио пасош (ГП Шамац).

Путник, са возачем али и осталим присутним особама у аутобусу су заједно тражили пасош којег нису могли пронаћи. Са царинском контролом, цијела драма трајала је око 90 минута.

Двије путнице су пронашле пасош између два сједишта, те су се ту тензије смириле све до прве паузе у Босни и Херцеговини, гд‌је је прво путник напао возача, па је возач физички узвратио.

Остали путници су све то са невјерицом посматрали а један од њих успио је снимио дио догађаја. Након вербалног али и физичког обрачуна, путник и возач наставили су даље према крајњој локацији.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм