ATV

Горња Аустрија

Возач из БиХ проклизао камионом и изазвао карамбол

 • Извор: Агенције
 • 01.12.2023. 23:00

Возач камиона из Босне и Херцеговине јутрос је у близини Андорфа у Горњој Аустрији проклизао и изазвао ланчани судар у којем су поред њега, учествовали путнички аутомобил и још један камион.

Наиме, возач из БиХ (36), настањен у Аустрији, налазио се на челу колоне од шест камиона. Усљед сњежних наноса на цести, он је проклизао, прешао у супротну траку и директно се сударио са путничким аутомобилом који му је наилазило из супротног смјера, преносе Независне новине.

У том моменту, возач камиона који је био иза бх. држављанина није успио закочити на вријеме, па се и он забио у камион за чијим воланом је био возач из БиХ.

На лице мјеста су изашле спасилачке и ватрогасне екипе, а возач из БиХ те возач путничког аутомобила (35) су пребачени у болницу. Још увијек се не зна степен њихових повреда. Саобраћај на овој дионици пута био је сатима обустављен.


(Фото: ФФ/Пимпфинг)

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:15 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 15:00 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:50 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.