"Znaš li ti ko sam ja"

Vozač povrijedio vatrogasca koji mu je pomagao nakon sudara u Banjaluci

  • Извор: АТВ
  • 06.04.2022. 15:37

Jedan vatrogasac lakše je povrijeđen tokom intervencije nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila sinoć kod Narodne skupštine Republike Srpske u Banjaluci, a povrijedio ga je jedan od učesnika nezgode, koji je navodno bio pijan.

Osim toga, navedeni se unosio u lice drugom vatrogascu i govorio "Znaš li ti ko sam ja?", rekli su u Vatrogasnoj jedinici Banjaluka.

“Došlo je do neodgovornog ponašanja i ometanja jednog lica, navodno u alkoholisanom stanju, koje je učestvovalo u navedenom saobraćajnom udesu upućeno prema pripadnicima naše jedinice U toku same intervencije, isključivanje akumulatora i spriječavanja daljnjeg širenja požara, navedeno lice je bahatim ponašanjem lakše povrijedilo jednog vatrogasca”, naveli su u Vatrogasnoj brigadi.

Navode da odgovornom i profesionalnom reakcijom jednog vatrogasca nije došlo do neželjene situacije, te je reakcijom pripadnika policije lice udaljeno i smješteno u službeno vozilo policije.

Podsjetimo, tri automobila sudarila su se sinoć u Ulici Kralja Petra Karađorđevića, u 22:33 sata, pri čemu je izbio požar na jednom  automobilu marke Mercedes. U sudaru  niko nije povrijeđen, ali je pričinjena materijalna šteta.

Pročitajte još: Sudar tri vozila u Banjaluci, jedno se zapalilo


(Foto: Facebook/Vatrogasna brigada Banjaluka)