Pogledajte šta se dešavalo

Vozači u Sarajevu blokirali raskrsnicu da bi se svađali

  • Извор: Кликс
  • 14.08.2023. 07:10

U sarajevskom naselju Čengić Vila sinoć je došlo do nezgodne situacije koju su prouzrokovali dvojica muškaraca koji su ugrozili saobraćaj i blokirali raskrsnicu.

Na videu snimljenom sinoć oko 22 sata vidi se kako su dva automobila zaustavila saobraćaj na raskrsnici u ulici Dr. Fetaha Bećirbegovića. Dva muškarca i jedna žena su izašli iz automobila nakon čega je uslijedio "pravi šou".

Pouzrokovali su više opasnih situacija u kojima je moglo doći do sudara ne samo njihovih vozila, već i drugih koji su prolazili pored, piše Klix.ba.

Jedan od vozača je kružio na raskrsnici dok je drugi i dalje hodao sredinom raskrsnice i pokušavao ga zaustaviti. Nakon toga jedan od vozač je vozio suprotnom trakom, skrenuo u svoju pa se naglo okrenuo.

Neodgovorno ponašanje u saobraćaju jedan je od glavnih uzroka teških nesreća, ali ipak, pojedinima još uvijek sigurnost, kako vlastita, tako i drugih učesnika saobraćaja, nije prioritet.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм