Ужас

Хорор у Лакташима: Браћа држала сестру затворену скоро цијели живот

 • Извор: БањалучкеПриче.нет
 • 21.09.2023. 15:47

Застрашујући случај заточеништва откривен је у Лакташима након што је на УКЦ Републике Српске примљена жена стара око 40 година.

Наиме, како пише портал "Бањалучке приче", жена је примљена потпуно без свијести, запуштена, неухрањена и с ранама по цијелом тијелу.

Да ствар буде гора, додаје портал, након што су јој се љекари изборили за живот и стабилизовали је, сазнало се да су несрећну жену браћа држала цијели живот у заробљеништву.

Кућа страве се налази у околини Лакташа.

Информација која кружи по граду шокирала је Бањалучане, а сви с невјерицом препричавају причу.


Седам повријеђених у тешкој несрећи

Седам повријеђених у тешкој несрећи

Рођена браћа сестру су држала читав житов заробљену, а након што је тако неухрањена и запуштена дошла на самртничку постељу браћа су је одвезла у Хитну помоћ да би одатле несрећна жена хитно била превезена на УКЦ.

Како незванично јавља поменути портал, несрећна жена је имала проблема у менталном развоју те су је наводно браћа сакрила од јавности на најгори могући начин држали су је у заточеништву цијели живот.

О свему је обавијештен и Центар за социјали рад и МУП Републике Српске.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

 • 09:00 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

  ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.