Detalji obračuna pet žena

Zaova i njena kćerka zbog kuće napale bivšu snahu

  • 24.08.2019. 13:58

Podjela imovine bivših supružnika motiv je za brutalnu tuču u kojoj je učestvovalo pet ratobornih žena. Slučaj, o kojem bruji BiH ali i region, odigrao se juče oko 16 časova u gradačačkom naselju Vučkovci.

Izvor blizak istrazi otkrio je da je D. M. diobom bračne imovine dobila pola kuće, sa čime se nisu mogle pomiriti zaova i njezina kćerka. Tako su skovale plane i napale snahu. U tuču su se uključile još dvije žene, a svi akteri žive u inostranstvu.

Slučaj je pripadnicima Policijske uprave Gradačac istog dana u 16.25 prijavila R. M. (39). Prema navodima iz prijave, S. J. (55) je prijetila i upućivala psovke njezinoj kćerki. Potom je S. J. sa nekoliko žena došla u privatnu kuću R. M. gdje je došlo do okršaja. Kako saznaje Avaz, sijevale su pesnice na sve strane, a bilo je i težih udaraca.

Akteri makljaže D.M., R.M., A.V., S.V. i H.M. zatražile su ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Gradačcu. Povrijeđene S.V. i H.M. zadobile su teže povrede pa su zbrinute u tuzlanskoj bolnici.

U slučaj se uplelo i nadležno tužilaštvo koje je otvorilo opsežnu istragu. U toku je saslušanje aktera incidenta i kvalifikacija krivičnih djela.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.