Kikinda

Zatečen jeziv prizor: Majka stradala u požaru, sin u ranama

 • Izvor: Kurir
 • 29.01.2023.15:00

Bojana M. (74) iz Mokrina, stradala je u požaru koji je izbio jutros u starijoj prizemnoj kući, u ulici Branka Radičevića. Vatrogascima je požar prijavljen nešto prije 9 sati, a intervenisale su dvije ekipe Vatrogasno-spasilačke jedinice iz Kikinde.

- Vatrogasci su u kadi zatekli beživotno tijelo starije žene, Bojane M. iz Mokrina. Sumnja se da se nesrećna žena ugušila od dima. Ispred kuće se nalazio muškarac sa vidnim opekotinama po tijelu. Utvrđeno je da je to njen sin, Miodrag M. (46). Sanitetskim vozilom on je najprije dopremljen u kikindsku bolnicu - prvi su detalji istrage koja je u toku.

Kako je rečeno u bolnici, pacijent je zadobio opekotine prvog i drugog stepena. Opekotinama je zahvaćeno oko 50 odsto površine tijela.

- Ima opekotine glave, ruku i nogu. Pacijenta smo zbrinuli i hitno poslali u Klinički centar Vojvodine - saopšteno je Kuriru u kikindskoj Opštoj bolnici.

Nakon obavljenog uviđaja tijelo nastradale žene je poslato na obdukciju u novosadski Zavod za sudsku mediciju. Istraga je u toku.

(Izvor/Foto: Kurir)

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Metar moga sela

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.