Kragujevac

Završena drama: Nakon saobraćajke popeo se na krov obližnje kuće i prijetio samoubistvom

  • Izvor: Kurir
  • 18.10.2022.18:26

Višesatna drama u kragujevačkom naselju Pčelice okončana je nakon dolaska pregovaračkog tima policije!

Unezvijereni vozač popeo se poslije saobraćajne nesreće na krov obližnje kuće odakle je go do pasa prijetio da će skočiti i izvršiti samoubistvo.

Na mjesto incidenta pored policije i Hitne pomoći stigao je pregovarački tim s namjerom da vozača, koji je očigledno imao psihičke probleme ili je bio pod dejstvom narkotika, odvrati od samoubilačke namjere.

Poslije određenog vremena to im je i uspjelo. Unezvereni vozač je sišao sa krova i daljom dijagnostikom utvrđen je razlog i stanje zbog koga se odlučio da ovakav potez.

Mediji nezvanično saznaju da je veliki stres bio uzrok za ovakvo nekontrolisano ponašanje jer je mislio da je u nesreći nekoga teže povrijedio.

Danas oko 12 sati, podsetimo, na Pčeličkom putu došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala četiri automobila.

Prema riječima očevidaca, navodi portal ucentar, vozač "golfa" je pod punim gasom pri preticanju preko pune linije udario vozilo koje se kretalo u suprotnom smjeru. Od siline udarca automobil je pošao napred i naletio na ženu pješaka.

Vozač "golfa" je pobjegao na krov obližne kuće.