ATV

ПУ Приједор

Због крађе аутобуса ухапшен младић из Омарске

Приједорска полиција ухапсила је Д.Т. (28) из Омарске због сумње да је украо и оштетио аутобус фирме ”Рале турс” из Бањалуке!

У полицији сазнајемо да се ради о вишеструком преступнику, склоном извршењу кривичних дјела, који је своју ”Баладу о Пишоњи и Жуги” окончао у Градини, након што се украденим аутобусом заглавио поред пута. Претходно је аутобусом ударио у стуб уличне расвјете и паркирани аутомобил, разбивши бочно стакло на аутобусу.

”Слободе је лишен Д.Т. из Омарске због сумње да је починио кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари”, наводе у ПУ Приједор.

У Омарској украден аутобус, пронађен на њиви

У Омарској украден аутобус, пронађен на њиви

Наиме, полицији је јуче око 18.40 часова пријављено да је са паркинга бензинске пумпе у Омарској украден аутобус власништво превозника из Бањалуке.

”Интервенцијом полицијских службеника аутобус је пронађен на подручју мјеста Градина у Омарској, за чијим управљачем је био осумњичени Д.Т.  Криминалистичком обрадом утврђено је да је осумњичени починио кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари“ на начин да је са паркинг простора одвезао аутобус, при чему је оштетио и паркирани путнички аутомобил приватног власништва”, наводе у полицији.


Додају да је у току рад на комплетирању предмета након чега ће против Д.Т. Окружном јавном тужилаштву Приједор бити достављен извјештај за почињено кривично дјело. 


Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.