ПУ Приједор

Због крађе аутобуса ухапшен младић из Омарске

Приједорска полиција ухапсила је Д.Т. (28) из Омарске због сумње да је украо и оштетио аутобус фирме ”Рале турс” из Бањалуке!

У полицији сазнајемо да се ради о вишеструком преступнику, склоном извршењу кривичних дјела, који је своју ”Баладу о Пишоњи и Жуги” окончао у Градини, након што се украденим аутобусом заглавио поред пута. Претходно је аутобусом ударио у стуб уличне расвјете и паркирани аутомобил, разбивши бочно стакло на аутобусу.

”Слободе је лишен Д.Т. из Омарске због сумње да је починио кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари”, наводе у ПУ Приједор.

У Омарској украден аутобус, пронађен на њиви

У Омарској украден аутобус, пронађен на њиви

Наиме, полицији је јуче око 18.40 часова пријављено да је са паркинга бензинске пумпе у Омарској украден аутобус власништво превозника из Бањалуке.

”Интервенцијом полицијских службеника аутобус је пронађен на подручју мјеста Градина у Омарској, за чијим управљачем је био осумњичени Д.Т.  Криминалистичком обрадом утврђено је да је осумњичени починио кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари“ на начин да је са паркинг простора одвезао аутобус, при чему је оштетио и паркирани путнички аутомобил приватног власништва”, наводе у полицији.


Додају да је у току рад на комплетирању предмета након чега ће против Д.Т. Окружном јавном тужилаштву Приједор бити достављен извјештај за почињено кривично дјело. 


Пратите нас и путем Вибера

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина