Poznati pjevač

Zbog prebijanja ljubavnice Muslimoviću prijeti novčana kazna

 • 10.12.2019.15:07

Najstroža kazna na koju može biti osuđen Halid Muslimović zbog brutalnog batinanja i napada na bivšu ljubavnicu Soniu Bašić jeste 1.100 maraka.

Naime, Okružnog javno tužilaštvo Banjaluka je sa optužnicoma koja Muslimovića tereti za nanošenje tjelesnih povreda dostavilo i prijedlog sankcije koju će sud, ukoliko utvrdi da ima dovoljno dokaza, najvjerovatnije i prihvatiti kao maksimalnu.

Tužilac je tako zatražio da Osnovni sud u Banjaluci nakon sprovedenog postupka optuženom Halidu Muslimović za krivično djelo tjelesna povreda utvrdi novčanu kaznu u iznosu od 700 KM, a za ugrožavanje bezjednosti 400 KM.

Na današnjem nastavku suđenja svjedočio je vještak sudske medicine Milan Srdić koji je potvrdio navode optužnice, da je Bašićeva imala tjelesne povrede u vidu krvnih podliva, oguljotina na leđima, ali i jednog ugriza na desnom ramenu.

Prema optužnici banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Muslimović je Bašićevu napao 27. jula prošle godine.

Bašićeva je tokom svjedočenja između ostalog izjavila da je Muslimovića upoznala 2015. u Australiji na koncertu.

– Bili smo u emotivnoj vezi tokom koje sam mu pozajmila više od 20.000 maraka, a kada sam tražila svoje pare nastao je pakao – izjavila je ranije Sonia Bašić.

Podsjetila je da je tokom emotivne veze sa Muslimovićem svaka dva mjeseca dolazila iz Australije u BiH, nakon čega bi sa Halidom putovala po regionu i Evropi.

– Počeo je da traži sve više para i shvatila sam da se sve ustvari i radilo o parama. Problemi su počeli kada sam tražila da mi vrati pare- ispričala je Bašićeva.

(Srpskainfo)

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Narod priča

  Putujemo našom zemljom, obilazimo naša ognjišta koja čuvaju priče o našim djedovima i pradjedovima. Tražimo lica, ljude one neobično obične ljudske priče.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.