Trener Igokee

Bajić: Da nisam radio neke izmjene, možda bi dobio utakmicu

  • Извор: АТВ
  • 31.10.2022. 20:44

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Igokeu u Laktašima u petom kolu ABA lige.

Trener Igokee Dragan Bajić čestitao je Zvezdi na pobjedi i poželio im srećan ostatak sezone.

"Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobjedi i želim im puno sreće u nastavku sezone. Rekao sam igračima u svlačionici da nismo zaslužili da pobijedimo na parketu, jer neke stvari nismo radili dobro tokom većeg dijela meča. Nisam slučajno rekao da oni imaju 17 igrača. Večeras se vidjelo da imaju defanzivnih specijalaca koji igraju jako dobru odbranu. Ofanziva je posebna priča jer imaju majstore koji iz teških pozicija mogu pogoditi šuteve.

Znali smo da ne smijemo sebi dozvolili dosta izgubljenih lopti. Presudili su njihovi ofanzivni skokovi u posljednjoj četvrtini. Očigledno je da sam sa kraćom rotacijom. Povredom Nakića izgubili smo 20-30% na kvaliteti. Taj momak nam fali strašno. ”

Potom je dodao:

"Da sam crpio igrače i da nisam radio neke izmjene, možda bi čak dobio utakmicu. Međutim, znajući da prekosutra igramo bitnu utakmicu u Ligi šampiona, morao sam tražiti rotaciju i što više igrača, kako bi imali svježine u narednim mečevima. Neke stvari moramo analizirati jer nisu bile dobre. Nadam se da će se nosioci uspjeti odmoriti, a ovakve ekipe ako želimo dobiti, moramo imati više raspoloženih igrača nego večeras. Okrećemo se oporavku i utakmici protiv Bilbaoa i nadam se jednoj dobroj reakcij", zaključio je Bajić

Igokea u narednom kolu ABA lige dočekuje Budućnost.